Новата оценка на Армията е готова

July 30, 2020

Дългоочакваната оценка на Армията и базите в Панчарево е готова. Учудващо е, че се случи толкова бързо. Другото, което прави впечатление е, че сегашната оценка е с около 10 молиона по-малко. Новата оценка е много по-близко до очакванията на ЦСКА и това от самосебе си предизвиква някои въпроси.

Как така преди някоя година беше направена оценка на Армията, която беше близка до сегашната? После след няколко месечно мотаене изведнъж оценката се повиши с десетина милиона…Без да е правен някакъв ремонт на стадина и при положение, че за голяма част от стадиона и прилежащите му обекти се казва, че не подлежат на ремонт… И сега изведнъж чудо. След възражението на ЦСКА последната оценка хем стана бързо, хем се оказа с 10 милиона по-малко от последната.

Как така ту е 10 нагоре, ту е 10 надолу? Някой май нещо се е опитал да поизлъже и ако може да измъкне още някой лев от ЦСКА… Или просто тогава никой не е искал ЦСКА да започне да прави нов стадион.

Положението в момента явно е такова, че тези, от които зависи са готови да дават. Дават с надеждата да им се размине. Сега е момента наред с всичко останало да си извоюваме и стадиона.

Дано всичко да се нареди и най-накрая да започне строежа на новата Армия. Не очаквам всичко да тръгне като по вода, но поне нещата да се случват с по-малко пречки и ненужни забавяния. Все пак не трябва да се забравят и “зелените”, които и на обсъждането, а и след това са против строежа на нов стадион.

ЦСКА спечели още една битка. Нека се порадваме и да се готвим за следващата…

автор:

Симеон Димитров