Не закачайте сините заради “Магнитски”?

Не закачайте сините заради “Магнитски”? post thumbnail image

Тези дни един запален фен на сините от Подуяне и бивш член на УС на отборът от Герена направи едно любопитно изказване. Това как българия ще остане без спасител, защото някой си бил последния, а сега искали да го махнат няма да го коментирам. По-любопитен за мен беше призивът Правителството да не посяга на отборът от Подуяне заради “Магнитски”, защото ще има “Орлов мост”-2.

Защо пък “Орлов мост”-2? Според мен от 90-та година до този момент на въпросният мост имаше доста протести, но както и да е.

Някой се притеснява от нещо и се опитва да сплашва и рекетира? Или някой се притеснява, че финансирането на сините по една или друга причина се е случвало не точно по правилата? Или пък като се има предвид за какво е законът “Магнитски” някой признава, че собствениците на сините са свързани с корупционни и други извънзаконови практики…? Кой знае?

Другият вариант е типично в техен стил изграден през годините сините да използват името на Апостола на свободата за да изнудват държавата в тяхна полза?… Или от всичко по малко?

Никой не знае, но със сигурност изказването е странно и кара хората да имат “едно наум”…

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Всичко свързано с БФС става все по-абсурдноВсичко свързано с БФС става все по-абсурдно

Родната тото лига е пълен цирк, а управлвнието на футболния съюз е направо абсурдно. Всяко следващо действие на тези във футболната ни централа е по-безумно от предишното. Всъщност, особенно през