Мачът срещу Славия е важен, но има и други след него

February 9, 2021

Тото лигата стартира отново на 13.2. С подновяването на шампионата ЦСКА ги очаква трудна програма. Първият мач на армейците е срещу Славия на стадиона в “Овча купел”. След това червените се изправят срещу Черно море и проекта от Делиормана.

Въпреки, че Славия са на дъното в класирането на армейците няма да им е лесно срещу тях. Отборът на чичо Венци “скача” на когото трябва и според мен така ще е и сега. По принцип няма лошо. Така трябва да бъде срещу всички, но не всеки път се случва… Или по-точно не срещу всички се случва…

След мачът със Славия ЦСКА приема Черно море. По принцип армейците играят трудно срещу тях и мачът също няма да е лесен. Като към това се прибавят и субективните фактори… Току виж още във втория кръг в отборът на ЦСКА липсват някои основни футболисти… До края на месеца ЦСКА среща и проекта.

Реално тези три срещи няма да определят шампиона, но ще покажат накъде отиват нещата. Мачовете са важни, но след тях има още доста… По-мало след като БФС намали плейофите наполовина, но… Колкото-толкова.

Незнам защо, но си мисля, че делиорманци ще направят всичко възможно да не загубят на терена от ЦСКА и ще се надяват или по-скоро ще очакват другите да направят така, че разликата да остане 6 точки.

Ще стане голям цирк, ако по някаква случайност нещата не станат по плана на проекта.

автор:

Симеон Димитрв