Майкъла отново се изказва неподготвен

October 15, 2020

Всички, които следят футболът в България са попадали на “анализите” на “великият анализатор” Георги Илиев. Човекът, който преди известно време беше един от тези, които фалираха ЦСКА не спира да се изказва “обективно”.

Любопитното във всеки негов “анализ” е, че “обективния” всеки път обяснява колко е напред проекта и колко са зле армейците. “Анализът” му от днес не е по различен.

Според “анализа” на Майкъла за да стане ЦСКА шампион трябвало да победи проекта. Според поредния минал към Разград и приел офертата на “националната кауза” проектът на Агата бил големият отбор…? Проектът бил Европа…

Господин Майкъл, проектът на човека от Разград не е голям и никога няма да бъде. Въпросните “евробойци” за толкова време участие в Европа не са успели да победят дори някой от средноевропейските отбори. Да не говорим за действащ европейски шампион или поне някой от грандовете на стария континент.

Тези от Разград никога няма да са големи и поради факта, че без достатъчни количество кремвирши стадионът им ще е празен. Отбор, който празнува поредната си титла пред толкова зрители, че можеш да ги изброиш поименно не е голям.

Другата глупост е, че проектът бил Европа… Имали стадион, а ЦСКА нямали… Ами, заради кой или кои ЦСКА няма стадион? Колко левове се дадоха на “националната кауза” за стадион, а в същото време как се прави всичко възможно, за да се забави ЦСКА да си направи стадион със собствени средства? Това ще го оставя без коментар. Майкъл, спри да пишеш и говориш глупости.

Колко пъти проекта от Разград победи армейците последните две години? Колко пъти тези от Разград бяха по-добри? При нормални условия с нормален съдия ЦСКА щяха да са победили доста пъти тези от Делиормана. Лошото е, ча на този етап победа над проекта няма да промени нищо.

ЦСКА е единствения конкурент на трупата на агата за първо място. Тези от Делиормана го виждат и взимат необходимите мерки. Всички виждат какво се случва от началото на това първенство. Ако недай си боже червените победят накрая все ще се намери някой като Миньор, Марек, Черноморец… Тоя цирк сме го гледали вече.

Истината, която не му се казва на Майкъла е, че проекта на агата е туморът на родния футбол. Истината е, че докато това БФС е на власт друг отбор трудно ще стане шампион… Дори невъзможно.

Истината, която не му се казва на Майкъла е, че след намесата на Разград и в националния отбор по футбол България си няма и национален отбор. Всички виждаме какво се случва с половин отбор национали от разград… 19 мача и само една победа. Агата дали го интересува? Майкъл, а тебе интересува ли те това? Или гледаш само да си вземеш хонорара?

Майкъл, като си толкова “обективен” защо не обърнеш внимание на това? Или някак много не ти се критикува Агата?

автор:

Симеон Димитров